CubeSauna Medium

184.000,-

Cubesauna Medium plus

209.000,-

iHKA Sauna

167.000,-

OmaSauna Small

149.000,-

OmaSauna Small Plus

179.000,-

OmaSauna King Plus

299.000,-

 

Drømmer du om et ekstra fristed i hagen eller ved hytta for avslapning og velvære? Våre utendørs badstuer, produsert av OmaSauna, gir deg akkurat dette.

Med ekte finsk håndverk og stilrent design tilbyr vi ferdige modeller – eller skreddersøm, akkurat slik du ønsker at din egen private sauna skal være.

Isolert utendørs sauna – bygget for maksimal levetid

OmaSauna leveres med isolerte vegger, tak og gulv, som er spesialdesignet for klimaet her oppe i nord. Dette betyr at du kan nyte badstu opplevelsen året rundt, uten å bekymre deg for værforholdene. Fuktigheten slippes ut gjennom isolasjonen. Alt av materialer er utvalgt og bearbeidet av profesjonelle.

Badstuene har god innvendig sirkulasjon av oksygenet, som gir en komplett og behagelig sauna- opplevelse. Fordi konstruksjonen er pustende, kreves minimalt vedlikehold. Investeringen varer dermed lenge. Dette er spesielt viktig med elementene vann og ild som befinner seg i hjertet av bygget.

Fra de finske skoger, til din hage eller uteplass

 
 

Nøkkelmerket med flagg (Avainlippu) er den finske sertifiseringen for ekte nasjonalt håndverk. Vi hos Finsk Badstumester AS, som holder til på Vinterbro rett utenfor Oslo, er stolte av å levere OmaSauna til det norske markedet.

Konstruksjonen, inventaret og utstyret, er helt i toppsjiktet, og leveres i henhold til våre kvalitetskrav. Transporteres klar for bruk, dit du vil ha den.

Finsk Badstumester AS har bygget sauna i hus, hytter og for bedrifter i hele Norge siden 2014. En ekte sauna kommer fra Finland – Sånn er det bare!

Designet for å gjøre hus og hytte misunnelig

Med OmaSauna får du ikke bare en badstue av kvalitet på øverste hylle, men også en elegant og vakker konstruksjon som løfter utemiljø og hovedbygg. Et minimalistisk design, som går sømløst inn i de fleste omgivelser.

Et praktisk og tilrettelagt bygg, som ikke tar spesielt mye plass. Opplevelsene kan snart være klargjort for deg, familie og venner.

Utendørs badstu – Hva er prisnivået?

Prisen for en OmaSauna, inkludert mva, varierer oftest mellom 149.000 og 299.000 kroner, avhengig av materialvalg og transportkostnader. Det er klart at mulighetene er mange og vi kan fikse det meste du ber oss om.

Finsk Badstumester AS er din spesialist i Norge. Vi veileder deg gjennom valget av materialer og tilpasninger, som følger budsjettet du har og dine preferanser.

Vi gjør drømmen din om en utendørs badstu til virkelighet.

Har du tanker om hvordan badstuen bør være? Kontakt oss for å realisere drømmen om et anvendelig smykke i hagen – selv om dette kanskje bare er en spire i magen. Ditt fristed i absolutt stillhet, eller sammen med andre. Reisen starter når du er klar.

 
 

Ta kontakt for et uforpliktet tilbud!

Vi hjelper dere med å realisere badstu drømmen. Vi har bred teknisk kompetanse og kommer med råd og forslag hvordan dere skal få det aller beste. Vi samarbeider med arkitekter og interiør designere for å finne den beste løsningen.

 

Kontakt